Cruzime rara intr-o localitate din Arges! Si-a ucis tatal in fata copilului

Ultima actualizare: 15-07-2012 03:51

Un barbat de 35 de ani si-a ucis tatal chiar in fata baietelului sau, banuiesc anchetatorii. Apoi, cu sange rece, ucigasul a inceput pregatirile de inmormantare si, luandu-si rolul fiului indurerat i-a chemat pe vecini sa-l ajute.

Le-a spus ca parintelui sau i s-ar fi facut rau si a murit. Suspiciosi insa, oamenii au chemat politia. Vecinii sustin ca au fost chemati de barbat care, alarmat, le-a povestit ca si-a gasit tatal zacand pe podea, atunci cand s-a intors acasa.

Toata noaptea a vegheat la capataiul parintelui, spun oamenii. Nimeni nu l-a crezut insa. Vecinii stiau ca batranul a suferit cumplit in trecut din cauza fiului violent, asa ca i-au alertat pe politisti.

In urma necropsiei, oamenii legii au dat verdictul: barbatul a fost ucis. Iar in fata dovezilor aduse de criminalisti, fiul si-a marturisit fapta. Motivul le-a dat fiori chiar si anchetatorilor.

In urma cu 12 ani, barbatul a fost inchis pentru tentativa de omor dupa ce, intr-un acces de furie, si-a lovit tatal cu un topor in cap.

Cei de la Protectia Copilului au decis ca fiul criminalului, un baietel de cinci ani, sa fie dus intr-un centru de plasament pana cand mama lui se va intoarce din strainatate.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO