Cruzime de neimaginat: a omorat in bataie o batrana dupa ce a violat-o

Ultima actualizare: 17-06-2012 02:15

UPDATE: Un barbat de 34 de ani a fost retinut duminica noapte de politistii din Suceava, dupa ce a incercat sa scape cu un pacat de moarte. Are pe constiinta sfarsitul unei femei de 82 de ani, pe care a batut-o cu o cruzime de neimaginat.

Apoi a plecat din casa ei cu o prada de cateva sute de lei - pensia pe care tocmai o primise batrana. Si a si violat-o inainte, cred anchetatorii.

Victima a fost descoperita intamplator de o vecina care obisnuia sa o viziteze. Intrigata ca nu ii raspunde nimeni la chemari, femeia a deschis poarta si s-a apropiat de casa. Usa era descuiata, iar in spatele ei un adevarat cosmar.

Trupul victimei era plin de vanatai, semn ca agresorul a batut-o pana cand i-a spus unde tine banii.

In plus, anchetatori au indicii ca femeia a fost si violata. Femeia statea singura; cele doua fiice pe care le are locuiesc in Germania.

"Am avut nevoie de bani!". Asa a incercat sa-si justifice oribila fapta principalul suspect, in fata oamenilor legii. Barbatul a fost ridicat de politisti chiar din patul de acasa.

Desi anchetatorii nu au oferit detalii in privinta probelor care i-au condus la el, se pare ca acesta si-a pierdut telefonul mobil in gradina victimei. Asa a fost descoperit, la domiciliul sau dintr-o comuna vecina.

La audieri, suspectul a sustinut ca era baut atunci cind a agresat-o pe batrana. A recunoscut ca a lovit-o crunt, insa nu si ca ar fi violat-o. Barbatul a fost retinut oricum si va fi prezentat instantei astazi pentru arestare preventiva.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO