Acuzat de incest si de crima, si-a omorat sotia in fata celor trei copii!

Ultima actualizare: 19-10-2012 00:04

Urmarit de un trecut infiorator, un barbat din Constanta este de acum acuzat si de crima. Speriat la gandul ca marturiile sotiei il vor trimite dupa gratii, n-a mai cugetat si a omorat-o.


Traiau in tensiune dupa ce el fusese acuzat ca a profitat fizic de proprii copii. O vreme s-a crezut ca ar fi ucis si o fetita de 6 ani. Cum politistii ii pandeau toate miscarile, iar nevasta stia adevarul, s-a hotarat sa ii inchida gura pentru totdeauna.

Jean Tistu, un barbat al carui nume, odata rostit, sperie o localitate intreaga, a recunoscut fara sa tresara ca si-a omorat sotia. In fata anchetatorilor, a marturisit ce furie il rodea. Era in pericol sa faca puscarie, pentru ca intretinuse relatii intime cu baietelul lui de 7 ani si o fetita de 13. Sotia urma sa depuna marturie in fata judecatorilor si asta i-ar fi semnat sentinta.

Daca copiii au asistat la ceea ce s-a intamplat, inseamna ca sunt foarte marcati si au nevoie de consiliere.
Roxana Onea, purtator de cuvant DPC Constanta
Teribil este ca omul si-a macelarit nevasta de fata cu cei mici. Apoi a plecat la bar, sa bea o tarie.

Apropiatii victimei de 37 de ani cred ca nenorocirea nu s-ar fi intamplat, daca el ar fi fost la inchisoare. In 2004 a fost acuzat ca ar fi omorat-o pe copila de 6 ani a unor vecini. A fost suspectul principal, a refuzat sa faca testul cu detectorul de minciuni si a dat tot timpul declaratii contradictorii.

Cu toate acestea, procurorii n-au strans suficiente probe impotriva lui si au inchis dosarul. Un an mai tarziu, era retinut si acuzat ca si-a abuzat doi dintre copii.

Barbatul a stat doar patru luni in arest preventiv. Abia in decembrie trecut a primit sentinta - 12 ani de inchisoare. A facut insa recurs. Si intre timp si o crima.

Suspectul a primit un nou mandat. Potrivit legii, urmeaza sa ispaseasca pedeapsa cea mai mare.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO