SOCANT! Injunghiat in gat si aruncat in curtea spitalului Bagdasar Arseni

06-03-2009 00:00

UPDATE: Criminalistii s-au deplasat in Popesti Leordeni pentru a face mai multe cercetari. Politia l-a identificat  pe autor, care este un consumator de droguri.

O crima pe cat de sinistra, pe atat de misterioasa, este anchetata in Bucuresti: un tanar cu gatul taiat a fost azvarlit joi noapte dintr-o masina in fata Spitalului Bagdasar si lasat sa agonizeze acolo, plin de sange.

Joi seara, putin inainte de ora 22:00, o masina a oprit in curtea Spitalului Bagdasar Arseni. Trei persoane necunoscute au aruncat din ea un barbat inconstient si plin de sange. Au disparut apoi in noapte. Unul dintre paznicii spitalului a reusit sa vada autoturismul, o Dacie verde.

Ranitul a fost preluat imediat de medici, insa fara succes. Avea gatul taiat in doua locuri, iar una dintre lovituri i-a atins carotida.

La ora 22:30 a fost declarat decesul. Politistii au aflat ca cel care murise se numea Lucian Pana, avea 35 de ani si o fetita de numai 4 luni. Se banuieste ca victima a fost ucisa cu un briceag.

Tot ce se stie este ca tanarul a plecat de acasa joi seara, pe la 20:00. I-a cerut mamei 400 de lei, bani pe care voia sa-i dea imprumut unui prieten, spune femeia. Doua ore mai tarziu era mort.

Lucian se pregatea sa plece in Italia, unde sora si sotia il asteptau la munca. Femeile sunt acum in drum spre Bucuresti. Vin sa il inmormanteze.

Tags: crime,


VIDEO PROTVPLUS.RO