Crima de la Timisoara: Carmen si Sergiu au fost trimisi in judecata

Ultima actualizare: 05-05-2012 21:51
Crima de la Timisoara: Carmen si Sergiu au fost tr...
Crima de la Timisoara: Carmen si Sergiu au fost tr...

UPDATE: Se apropie ziua judecatii pentru cei doi studenti la medicina din Timisoara, acuzati ca au ucis si transat un om de afaceri in varsta de 65 de ani.

Din iunie incoace, procurorii au tot adunat probe care sa-i incrimineze. Camerele de supravehere dintr-un hypermarket i-au filmat pe cei doi indragostiti in timp ce cumparau niste pungi. Au revenit apoi si dupa un troler.

Inainte de toate acestea au omorat un om care platisese pentru o partida de amor cu fata. Barbatul a fost batut de tanar, apoi injunghiat de trei ori de studenta.

I-au taiat cadavrul, l-au pus in pungi si au incercat sa-l arunce la ghena, dar bucatile n-au incaput. Atunci s-au intors la magazin si au cumparat o geanta de voiaj. Au indesat inauntru victima.

Acela a fost momentul in care portarul caminului i-a vazut carand genti grele din care picura sange si a dat alarma. Cei doi tineri au fugit. A doua zi dupa crima fata s-a predat, iar iubitul ei a incercat sa se sinucida. Procesul studentilor va incepe la Arad, iar daca vor fi gasiti vinovati primesc 20 de ani de inchisoare.

Crima de la Timisoara: Carmen facea sex pe bani pentru a-si pune silicoane!

Cei doi studenti la Medicina socheaza din nou! Vor sa se casatoreasca!

Crima de la Timisoara: sex pe bani, gelozie si 50 de lovituri de cutit

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO