Consilier PSD, banuit de trafic de persoane si tentative de omor

Ultima actualizare: 16-10-2012 00:06

Actiune de amploare in Timisoara si localitatile din apropiere, unde peste 400 de politisti de la Crima Organizata si jandarmi s-au lansat intr-o adevarata vanatoare si au facut zeci de descinderi.


Pana acum, 13 indivizi acuzati de santaj, percepere de taxe de protectie, trafic de persoane si tentative de omor au fost ridicati. In locuintele lor oamenii legii au gasit pistoale, cutite si sabii.

Oamenii legii urmaresc reteaua de un an. Acum au strans suficiente probe impotriva interlopilor, asa ca s-au decis sa actioneze. Liderul gruparii se pare ca este un consilier local din Biled, care, avea de gand chiar sa sa candideze la primaria comunei.

Consilierul este fratele unui interlop cunoscut in Timisoara, Ovidiu Torj. Acesta din urma a facut puscarie, dupa ce a ajutat-o pe celebra Brigitte Sfat, fosta patroana de discoteca, sa recupereze o suma de bani de la un datornic, prin bataie si amenintari. Familia, insa, sustine ca fratii nu au nicio legatura unul cu celalalt.

Gruparea interlopa este banuita ca trafica persoane pe ruta Romania - Germania - Italia - Belgia - Olanda, iar in Banat actionau prin violenta si santaj.

Rand pe rand, cei 13 arestati au fost dusi la Parchet, unde se propune arestarea lor preventiva, sub diferite acuzatii. 

Mascatii au descins in casa consilierului local din Biled la ora sase dimineata. Au scotocit fiecare ungher, in speranta ca vor gasi pistoale, arme albe sau vreun indiciu care sa il incrimineze. 

Lucian Torj este si la aceasta ora in casa, impreuna cu anchetatorii. In locuinta s-ar mai afla un alt interlop, cercetat in acelasi caz, insa nimeni nu a confirmat deocamdata acest lucru. 

Familia consilierului a spus ca oamenii legii nu au gasit nimic la perchezitii. Il apara pe Lucian Torj si sustin ca nu are de a face cu lumea interlopa. 

In acest moment, in fata casei consilierului PSD se afla o duba de politie si se pare ca mai este asteptata inca una, pentru a-i ridica pe ambii suspecti.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO