Colegii si prietenii lui Jean Constantin plang moartea maestrului

×
Codul embed a fost copiat

Actori, politicieni si oameni simpli din Romania - toti regreta disparitia celui care era numit, in gluma, frumosul de la Marea Neagra. Jean Constantin a fost si va ramane unul dintre cei mai iubiti actori ai Romaniei.

Pentru Mircea Diaconu, actorul Jean Constantin a fost "un om drag", care o sa lipseasca tuturor. "Este o veste proasta. Din pacate vine in zilele acestea in care primim alte vesti proaste", a spus Diaconu.

Din fericire, a mai spus el, Jean o sa ramana, cu ajutorul peliculelor filmate, in amintirile tuturor. "Sper ca o vreme, cat mai lunga, Jean sa ramana cu noi", a mai afirmat Mircea Diaconu.

Mentionand ca a fost un foarte bun prieten cu Jean Constantin, Diaconu a povestit ca in anii '75-'76 a facut un film cu el. "Traiam impreuna, nu pleca sa manance fara mine. Am trait. E ca o ruda apropiata. Poate i-am fost si eu ca si copilul lui", a spus senatorul liberal. Ba mai mult decat atat, Diaconu si-a amintit ca Jean Constantin i-a propus sa-i devina sofer. "La un moment dat mi-a zis: «Ma, tu conduci asa de bine masina, nu vrei sa fii soferul meu?». N-am avut timp si pacat ca n-am avut timp sa-i fiu sofer si mi-as fi dorit, jur, asa, ca sa fiu langa el. Pot spune despre el ca a fost un om drag tuturor si o sa ne lipseasca tuturor", a mai spus Mircea Diaconu.

La randul sau, Alexandru Arsinel, directorul Teatrului de Revista "Constantin Tanase", a declarat ca Jean Constantin a fost unul dintre cei mai buni prieteni ai sai, dar si un actor extraordinar.

Citește și
Jean Constantin
Jean Constantin, povestea unui mare actor!
„Păpușa de fier a lui Putin” explică propaganda Kremlinului: „Nu contează ce se întâmplă cu adevărat”

Arsinel l-a descris pe Jean Constantin ca pe "o mare personalitate, un actor extraordinar, iubit de marele public".

"A fost un om care nu a adus decat zambetul pe buzele spectatorilor", a mai spus Arsinel.

Si Sebastian Papaiani regreta foarte mult moartea lui Jean Constantin, alaturi de care a jucat in mai multe productii. El a spus ca, astfel, vechea generatie de actori se imputineaza.

 "Ne ducem si nu ne ia locul nimeni, mai ales lui Jean, Jean cel de neinlocuit", a declarat Papaiani. "Nu poti sa nu lacrimezi pentru un om care ti-a fost apropiat, langa care ai respirat, langa care ai jucat", a mai spus el. "Nu pot decat sa exprim regretele mele".

Actrita Stela Popescu a spus, de asemenea, ca ii pare "teribil de rau" ca Jean Constantin a decedat. "Imi pare teribil de rau. Este o veste care te cutremura, cu atat mai mult cu cat pana in ultima clipa a jucat, pana in ultima clipa s-a bucurat de succes, si dintr-o data, intr-o dimineata... A avut si o viata plina, probabil nu i-a mai rezistat inima", a mai spus actrita.

"Un om asa de inzestrat ca el e pacat ca s-a stins asa de repede. Dumnezeu sa-l odihneasca", a incheiat Stela Popescu.

"Jean Constantin a fost unul din cei mai buni prieteni ai mei. El si Dan Spataru", a marturisit Mirabela Dauer la Happy Hour.

"Jean Constantin a fost un mare actor. Din pacate asta e viata. Va ramane pentru romani un om care a stiut sa faca haz", a declarat Stefan Banica, prin telefon, la Happy Hour.

Presedintele Traian Basescu a transmis un mesaj de condoleante cu privire la incetarea din viata a actorului Jean Constantin, in care afirma ca acesta "va ramane pentru totdeauna in amintirea noastra prin umorul sau cuceritor si maiestria interpretarilor sale".

Articol recomandat de sport.ro
Luptător MMA, suspendat pe viață și bătut de fani, după ce a atacat o fată de ring | VIDEO
Luptător MMA, suspendat pe viață și bătut de fani, după ce a atacat o fată de ring | VIDEO
Citește și...
Jean Constantin, condus pe ultimul drum de mii de oameni
Jean Constantin, condus pe ultimul drum de mii de oameni

UPDATE: Ingerii rad in hohote, iar noi, muritorii, varsam cate o lacrima. A cazut cortina si pentru simpaticul Jean Constantin, iar Constanta sa draga l-a condus la spectacolul final.

Jean Constantin, povestea unui mare actor!
Jean Constantin, povestea unui mare actor!

Maestrul Jean Constantin, unul dintre cei mai mari actori ai generatiei de aur, s-a nascut la data de 21 august 1928 in Techirghiol, judetul Constanta.

Jean Constantin canta
Jean Constantin canta "Mama ei de viata", la Happy Hour! VEZI VIDEO!

De-ar fi viata de vanzare, / Eu as vinde anii mei, / As pastra in buzunare doar pe primii 23! Asa canta maestrul Jean Constantin la emisiunea Happy Hour. Si asa a trait: fiecare clipa, din plin, cu publicul mereu de partea sa.

Recomandări
În plin an electoral, oficialii PSD-PNL au în plan o nouă majorare a salariilor. Cu cât ar crește, din iulie, salariul minim
În plin an electoral, oficialii PSD-PNL au în plan o nouă majorare a salariilor. Cu cât ar crește, din iulie, salariul minim

Deși presați de cheltuieli prea mari la buget, oficialii au în plan o nouă majorare a salariilor, în an electoral. 

Europenii vor să-și întărească armatele, în timp ce Ucraina primește un nou pachet de ajutor
Europenii vor să-și întărească armatele, în timp ce Ucraina primește un nou pachet de ajutor

Noul pachet de ajutor american pentru Ucraina va include și rachete ghidate cu o rază de acțiune de 300 de km.  

România are cea mai mică rată de imunizare împotriva HPV din UE, deși vaccinul e gratuit pentru fete și băieți
România are cea mai mică rată de imunizare împotriva HPV din UE, deși vaccinul e gratuit pentru fete și băieți

Dacă păstram ritmul actual vom avea nevoie de cel puțin 50 de ani de acum înainte pentru ca România să atingă rata de imunizare împotriva infecției cu HPV, recomandată de Organizația Mondială a Sănătății.