Vitezoman inrait, a intrat cu bolidul in terasa unui restaurant!

Dată publicare: 24-08-2009 00:00
Dată actualizare: 16-10-2012 00:17


Client nepoftit! S-a urcat cu bolidul pe gardul te...
Vitezoman inrait, a intrat cu bolidul in terasa un...

UPDATE: Intamplare la limita infarctului pe o terasa din Bucuresti. O masina puternica a nimerit chiar intre clientii care sperau sa se bucure de o seara linistita, la un pahar de vin.

 

Piata Moghioros, cartierul Drumul Taberei, ora 20:00. Zona, care este una de oameni pasnici, arata exact ca dupa bombardament: bucati de caramida erau peste tot, iar pe gardul unei terase statea cocotata o masina puternica.

Soferul a nimerit acolo dupa ce a incercat sa depaseasca in viteza, pe partea dreapta, un troleibuz. A observat tarziu o alta masina parcata si nu a putut evita impactul. A ricosat apoi pe una dintre mesele de pe terasa.

In urma impactului, zeci de caramizi din gard au inceput sa sara in stanga si-n dreapta. Mai multi oameni au fost loviti, unul dintre ei direct in cap.

Tanarul responsabil de toata aceasta grozavie, dar si prietenul lui, aflat pe locul din dreapta, au scapat teferi.

Politistii au aflat ca vitezomanul are permis doar de 3 ani, timp in care a reusit sa adune mai multe amenzi. Sapte dintre cele pe care le-a platit pana acum au fost pentru viteza. Acum este cercetat si pentru vatamare corporala din culpa.


VIDEO PROTVPLUS.RO