Circula nestingherit cu numere de inmatriculare false si expirate de 3 ani

Ultima actualizare: 19-10-2012 00:44

Curat ghinion, spune un inspector RAR, prins de politistii din Timis cand circula cu un autobuz cu numere de inmatriculare false.

Barbatul cumparase masina din Ungaria cu 3.000 de euro. S-a gandit ca va calatori nestingherit pana la Drobeta Turnu Severin si ca oamenii legii nu vor observa ca numerele masinii sunt expirate de 3 ani.

Inspectorul spune ca s-a dus in Ungaria sa cumpere autocarul si ca se intelesese cu proprietarul masinii ca il va conduce pana acasa la Severin. Numai ca la granita, maghiarul s-a razgandit. A luat placutele de inmatriculare ale autocarului si a facut cale intoarsa, se plange inspectorul, care avea insa un plan de rezerva.

Inspectorul si soferul autocarului au vrut sa puna numere de inmatriculare false la masina, ca sa poata circula in Romania. Spre ghinionul lor, au fost vazuti de un barbat chiar in timp ce montau placutele. Iar in scurt timp au fost opriti de politisti.

Politistii din Sannicolau Mare au deschis o ancheta si incearca sa afle daca autocarul figureaza sau nu ca fiind furat. Inspectorul este cercetat in stare de libertte, insa risca dosar penal.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO