Ce mai face romanul scandalagiu? Sparge rotile ambulantei SMURD

Ultima actualizare: 15-09-2012 17:46

Inconstient si baut, un tanar a pus in pericol viata a zeci de oameni. A dezumflat rotile singurei ambulante SMURD din garajul Spitalului Judetean din Galati.

Pentru ca era nervos, a scos din priza si aparatura medicala folosita la interventii.

Ce s-ar fi intamplat daca-n acel moment ar fi sunat telefonul si cineva ar fi avut nevoie de ajutor? Politistii ii vor pune aceasta intrebare celui care n-a stiut, probabil, ca Ambulanta salveaza vieti. N-a stiut nici ca fapta lui a fost inregistrata cu fidelitate de camerele de supraveghere si nu va fi greu de prins, pentru ca este personajul principal.

Unul dintre medicii a iesit la aer, in curte si a vazut ce s-a intamplat cu masina de interventie. Altfel, colegii lui se puteau trezi ca nu pot pleca atunci cand sunt chemati de urgenta.

Paznicul isi aminteste ca doi indivizi au facut scandal. Spuneau ca se simt rau, dar refuzau orice ingrijire. Medicii au chemat paznicii care i-au scos pe rand afara. Intr-un moment de neatentie al bodyguarzilor, unul dintre indivizi s-a dus in garaj si a dezumflat rotile ambulantei SMURD, apoi a deconectat-o si de la alimentarea cu electricitate. Politistii incearca sa-l identifice. Daca-l vor prinde, il pot acuza de distrugere, iar judecatorii il pot trimite si 3 ani dupa gratii.

Ambulanta SMURD a fost pregatita pentru interventie, iar medicii au depus plangere la politie.

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO