Ce faci cand ai 39 de ani, 15 copii si o nepoata? Aduci pe lume gemeni!

Dată publicare: 02-09-2009 00:00
Dată actualizare: 03-10-2012 09:01


gravida

Ajungem, asadar, la 17 mostenitori!  Mama-eroina este din Botosani si, disperata, probabil, le-a cerut medicilor sa-i lege trompele uterine!

 

Deocamdata, gemenii, un baiat si o fata, sunt la reanimare. Au in jur de un kilogram si jumatate, iar starea lor este buna.

"O sa-i iau acasa dupa un timp, ca mai am unul mic, de un an si doua luni. Am doar alocatiile copiilor, dar am cal si mai umblam cu ziua pe la oameni pe acasa. Pe de o parte sunt fericita ca am atatia copii, dar e foarte greu sa-i cresc, nu mai pot. Multumesc lui Dumnezeu ca am scapat, nu mai fac..Am rugat frumos medicii sa-mi lege trompele, ca pana acum nu a vrut nimeni, tot imi spuneau sa iau pastile, dar eu nu am vrut..." marturiseste proaspata mamica.

Mediafax scrie ca cel mai mare copil al femeii are 22 de ani, iar cel mai mic, un an si doua luni. Trei dintre urmasi sunt fete, iar 14 baieti.

Colac peste pupaza, mama a devenit, intre timp, si bunica: una dintre fiicele sale i-a daruit o nepoata. Familia traieste, cum altfel, de pe urma alocatiilor celor mici.

Povestea oamenilor seamana cu cea a sotilor Duggar, din Statele Unite, care isi asteapta cel de-al 19-lea mostenitor si nu par decisi sa se opreasca.

 

Sursa: Mediafax


VIDEO PROTVPLUS.RO