Carnagiu! Sase persoane au pierit pe drumul ce leaga Alba de Hunedoara

Ultima actualizare: 30-06-2012 08:01

UPDATE: Pasagera din vehiculul accidentat, care a supravietuit tragicului accident, s-a stins la spital, in timp ce medicii se chinuiau sa o salveze.

Un sofer care a intrat pe contrasens, intr-o depasire imposibila, si-a nenorocit propria familie, dar si pe cei aflati in masina ce venea din fata si de care s-a izbit violent.

Alte doua autoturisme n-au reusit sa incetinesca si s-au ciocnit in lant. In aceasta nebunie, o copila a supravietuit, insa parintii ei si o surioara au murit pe loc.

Martorii sunt de-a dreptul infricosati. Multi au vazut cum barbatul responsabil de aceasta tragedie a calcat acceleratia pana la podea si a intrat apoi in depasirea mortala. Si-a omorat astfel nevasta, un copil si pe el.

In cea de-a doua masina au murit barbatii, aflati pe locurile din fata. Doar pasagera din spate si o fetita din celalalt vehicul mai traiau. Femeia a murit insa la spital.

DN 7 intre Sebes si Orastie a fost inchis mai bine de doua ore. Coloanele de masini au depasit 30 de kilometri, pe ambele sensuri.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO