CAMERA ASCUNSA! Scumpirea tigarilor nu dauneaza deloc contrabandei!

Ultima actualizare: 07-03-2012 05:32

Nu trece zi fara o captura de tigari, iar politistii vorbesc despre cresteri de peste 20% in acest an al crizei, fata de 2008.

 

Numai oamenii legii din Ilfov au pus mana pe 200.000 de pachete. O parte ar fi trebuit sa mearga spre alte tari. Multe sunt destinate insa pietei negre de la noi.

In Piata Progresul din Bucuresti se gasesc tigari de contrabanda la tot pasul. Primii care ne ajuta sunt chiar agentii de paza ai locului. Un pachet e cam cu 2 lei mai ieftin decat la magazin.

La acestea se adauga cele 200.000 de pachete pe care politistii din Ilfov le-au scos de pe piata in ultimele zile. Captura a inceput cu un TIR, in care erau ascunse printre piese de masini 80.000 de pachete. Alte 100.000 de pachete au fost gasite in doua depozite din Bragadiru. 

In tarile din est, de unde vin cele mai multe transporturi, un pachet de tigari costa 60-70 de centi. In Romania, cu un euro mai mult.

De la anul, tutunul se va scumpi din nou, iar Garda Finanaciara si Autoritatea Nationala a Vamilor spun ca "fac tot ce tine de competenta lor in vederea combaterii acestui fenomen".

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO