"Buna ziua, de la Politia Economica sunt, va iert daca ma cinstiti!"

Ultima actualizare: 21-10-2012 15:38

O replica pe care au auzit-o zeci de comercianti din Bucuresti si care i-a adus bani frumosi celui care o rostea. Individul le flutura oamenilor si o legitimatie de subcomisar, cu poza lui lipita, ca sa nu incapa dubiu.

 


"Misiunea" i-a mers fara probleme, un an intreg. Si nu era nicidecum singura lui infractiune, aveau sa afle anchetatorii.
Actul pe care il folosea escrocul apartinea intr-adevar unui politist - omul fie l-a pierdut, fie i-a fost furat. Cert este ca a incaput pe mainile suspectului.

Cerea cam 1.000 de lei de la fiecare vanzator. Pana acum, patru au depus plangere. Sunt insa mult mai multi, cred politistii.

Falsul politist devenise spaima micilor comercianti din pietele din sectorul 4. Numai in ziua in care a fost prins, omul avea la el peste 5.000 de lei, pe care ii castigase in doar cateva ore.

Individul se ocupa, spun anchetatorii, si cu alt tip de inselaciune. A vandut o masina de lux unui barbat din Buzau. Doua zile mai tarziu s-ar fi dus la cumparator acasa si ar fi furat-o cu o cheie potrivita.

Barbatul a dus autoturismul la Constanta si l-a revandut. Acum este in arest preventiv, pentru inselaciune si uzurpare de calitati oficiale.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO