Biserica a bagat vrajba intre blocuri!

Dată publicare: 08-01-2009 00:00
Dată actualizare: 03-07-2012 23:37


Scandal la Targoviste, unde zeci de oameni au iesit in strada suparati foc ca ca Arhiepiscopia a decis sa contruiasca o biserica chiar intre blocurile in care locuiesc. Locatarii se tem ca asa nu vor mai avea liniste.

Oamenii spun ca o data ce noul lacas de cult se va inalta le vor fi distruse locurile de joaca pentru copiii si le vor fi  daramate garajele. Locatarii se judeca de cinci ani cu Arhiepiscopia pentru ca biserica sa nu fie construita.

Reprezentantii bisericii au avut insa castig de cauza in instanta. Asa ca in scurt timp acolo va incepe constructia bisericii. Locatarii nu se lasa insa si spun ca vor merge cu judecata mai departe.

Ei sustin ca pe hartie era precizat ca se va construi o biserica mica, din lemn, iar in realitate va fi o biserica de beton, care le va da traiul peste cap.

Locatarii celor trei blocuri langa care urmeaza sa se inalte biserica sunt foc si para. Nu vor cu niciun chip biserica dintre blocuri. Nu vor sa auda zgomotul de santier care se va face cand se va construi biserica si cu atat mai putin jale cand vor avea loc inmormantari.

Presedintii asociatiilor de locatari spun ca au facut tot ce le-a stat in putinta sa opreasca noua constructie, dar fara success pana acum. Sunt insa si enoriasi care sustin construirea bisericii

Reprezentatntii bisericii o tin una si buna: noul lacas se va ridica chiar daca enoriasii se opun.

Locatarii spera ca protestul lor va fi auzit de mai-marii de la Bucuresti, care vor decide ca biserica sa fie construita in alt loc, nu langa blocurile lor.

Tags: scandal,


VIDEO PROTVPLUS.RO