Trimiterea in judecata a lui Gigi Becali, o chestiune de cateva saptamani

Ultima actualizare: 09-05-2012 05:32

Inculpatul George Becali bate in retragere. Amenintat ca va fi adus cu forta la Parchetul General, si-a luat inima-n dinti si avocatul si a venit sa afle care sunt dovezile cu care procurorii vor sa il trimita in judecata.

Becali insista sa fie confruntat cu presupusele sale victime, dar spune ca nu va mai reclama Romania la Parlamentul European.

Dupa doua ore si jumatate, George Becali a parasit destul de suparat sediul Parchetului General. Fusese chemat pentru a i se arata dosarul in scandalul legat de sechestrarea celor trei hoti, care in februarie i-ar fi furat masina.

Intr-un document cu noua puncte, pe care vrea sa il citeasca in Parlamentul European si pe care l-a depus si la parchet, Becali se plange ca ancheta nu a fost facuta obiectiv, iar el nu s-ar fi bucurat de toate drepturile.

Mai ales ca ceruse sa fie confruntat cu acuzatorii sai, in speranta ca va avea parte de un deznodamant fericit, iar procurorii nu il vor mai considera vinovat de vreo infractiune.

Gigi Becali si-a inceput saptamana in justitie. De dimineata a mers la Judecatoria Sectorului 1, unde luni ar fi trebuit sa inceapa procesul in care victimele sale sunt judecate pentru furtul masinii. Becali este parte vatamata.

La plecare, intrebat de cativa cersetori daca nu-i poate ajuta, Gigi Becali le-a aratat buzunarele goale si i-a trimis la munca.

Ultima formalitate - prezentarea materialului de urmarire penala - chiar daca Becali a refuzat sa si-o insuseasca, a fost indeplinita. Asa ca procurorii Sectiei de Urmarire Penala se pot apuca de redactarea rechizitoriului.

Surse apropiate de anchetatori sustin ca e o chestiune de cel mult cateva saptamani pana cand europarlamentarul va fi trimis in judecata la Inalta Curte de Casatie si Justitie, unde va trebui sa raspunda in fata acuzatiei de lipsire de libertate in mod ilegal.

Drumurile lui Becali se vor imparti intre instanta suprema si judecatorie, unde acuzatorii sai din acest dosar sunt judecati tocmai pentru ca i-au furat masina.

Becai a tinut sa precizeze ca nu va mai cere activarea clauzei de salvgardare pe Justitie impotriva Romaniei, pentru ca nu vrea sa declanseze consecinte grave, dar inca se gandeste sa ceara procurori straini, asa cum s-a inamplat in Liga lui Mitica, unde sunt adusi arbitri din strainatate.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
MASKED SINGER ROMANIA
Monstrulica și-a dezvăluit identitatea la Masked Singer România. Oana Zavoranu era sub mască

07:20
Alt Text!
Exclusiv PRO TV Plus
Primul român care a învins în UFC vrea următoarea victorie. Nicolae Negumereanu vrea să scrie istorie la Las Vegas

09:15
Alt Text!
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Întrebarea Mesei Rotude cu Andrei Aradits: "M-aș căsători cu Adi Nartea"

39:07
Alt Text!
Promo
PROMO Femeia Alege - Venirea concurentului MAX i-a dat Romaniței planurile peste cap

00:30
Alt Text!
Stirile PRO TV
Stirile PRO TV # 13.00 – 22 Octombrie 2021

44:07
Alt Text!
Doctor de bine
Dr. Brândușa Petruțescu, medic primar alergolog imunolog: ”Limităm infecțiile respiratorii dacă aerisim și dezinfectăm suprafețele

15:34
Alt Text!
Trending Review cu Daragiu
De ce și-a schimbat Kanye numele?

19:46
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Radu Mihaiu, primarul sectorului 2, recunoaște că are centrală de apartament. De ce nu ajunge agentul termic în sector?

30:29
Alt Text!
Visuri la cheie
Cinci motive pentru care ai nevoie de o asigurare pentru locuință

01:16
Alt Text!