Becali: Nu vreau sa lucrez cu homosexuali. Fac 100 de discriminari


Ultimul update: Duminica 28 Octombrie 2012 09:06
Data publicarii: Joi 08 Aprilie 2010 00:00
Categorie: Stiri actuale

Gigi Becali a rupt joi, in cadrul unei conferinte de presa, atentionarile primite din partea CNCD privind declaratiile lui din februarie, cand a spus ca nu va accepta transferul fotbalistului Ivan Ivanov.

"Am primit o hartie de la CNCD (Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii), de la Asociatia Accept, ca am spus eu ca «jucatorul Ivanov, pentru ca am auzit ca e homosexual, nu va veni niciodata la Steaua. Eu am dreptul sa angajez pe cine vreau, cum au si ei, homosexualii, drepturi». Va jur ca ii iubesc pe toti oamenii la fel, indiferent de inclinatiile sexuale. Niciodata nu o sa existe homosexuali la Steaua. Fac o suta de discriminari. Nu vreau sa lucrez cu homosexuali, nu vreau sa-i angajez la mine. Care e problema lor? Sa nu-mi mai trimita mie cu discriminarea. Nu am nimic cu ei, ii respect ca pe toti oamenii numai ca nu vreau sa lucrez cu ei, am ghinion, asta cred eu", a spus finantatorul FC Steaua, Gigi Becali, moment in care a rupt hartia primita din partea CNCD.

Finantatorul Stelei a declarat ca se ghideaza dupa Sfanta Scriptura, nu dupa legile omenesti.

"Daca era angajat si il dadeam afara cand aflam ca era homosexual, da, aveau dreptate. Eu pot sa angajez oameni de numai 1.90, e discriminare pentru ceilalti? Eu pun ce reguli vreau. Si eu la Steaua nu angajez homosexuali. Daca se strecoara vreunul, fara sa stiu eu, nu-l mai dau afara, dar il trimit la echipa a IV-a, ca si acolo avem nevoie", a completat acesta.

La jumatatea lunii februarie, unul dintre posibilele transferuri ale Stelei era fundasul bulgar Ivan Ivanov. Becali a precizat ca a intrerupt negocierile cu acestea cand a auzit zvonuri privind faptul ca fotbalistul este gay.

Gigi Becali:
VIDEO PROTVPLUS.RO