Bebelusul ucis de tata pentru ca plangea prea mult a fost inmormantat

25-02-2009 00:00

Lumanare

Mama copilului de opt luni din Galati ucis de tatal sau intr-un moment de furie s-a intors din Italia sa-si ingroape baietelul. L-a lasat singur imediat dupa nastere in grija tatalui, care i-a luat viata pentru ca nu se mai oprea din plans.

Femeia banuieste insa ca furia oarba a barbatului a fost starnita de faptul ca nu i-a trimis bani, la timp, din strainatate.

Femeia sustine ca intre ea si tatal copilului exista o intelegere atunci cand ea a plecat sa lucreze in Italia. Saptamanal, ea trebuia sa-i trimita barbatului bani pentru a cumpara cele necesare bebelusului.

Tanara de 23 de ani sustine ca nu a intarziat cu banii decat doua zile. Si asta pentru ca familia la care lucra in Italia nu-i platise salariul. Femeia sustine ca a avut o discutie cu tatal copilului chiar cu o zi inainte de crima. Atunci i-a spus barbatului la telefon ca va primi banii cel mai tarziu la inceputul acestei saptamani, insa individual s-ar fi infuriat. La 24 de ore dupa aceasta discutie, barbatul si-a omorat in bataie copilul de doar opt luni.

Femeia mai are un copil de 5 ani, dintr-o alta relatie. Si el se afla tot in grija tatalui natural, dar tanara spune ca are de gand sa-l ia cu ea in Italia. Cei de la Protectia Copilului vor sa vada insa daca o femeie care si-a lasat in urma doi copii poate sa aiba grija de baietel.

Bebelusul a fost inmormantat marti, iar tatal sau acuzat de crima ar putea sta in inchisoare toata viata.

Sursa: Pro TV

Tags: crime,


VIDEO PROTVPLUS.RO