Batranul care s-a electrocutat ieri a murit in aceasta dimineata la spital


Ultimul update: Luni 27 August 2012 14:41
Data publicarii: Luni 03 August 2009 00:00
Categorie: Stiri actuale

Deznodamant tragic si nedrept la Iasi, unde un pensionar a fost electrocutat acum doua seri, in timp ce incerca sa faca un dus inainte de culcare. Victima a murit dimineata in spital, sub ochii medicilor.

Omul a suferit enorm dintr-o uriasa prostie. Un cablu neizolat, aflat langa conducte, in acelasi perete, l-a zgaltait si l-a lasat fara cunostinta.

Barbatul, care avea 70 de ani, a pierdut lupta cu moartea dupa o agonie de 24 de ore.

In timp ce acest om nevinovat isi dadea ultima suflare pe un pat de spital, politistii si cei de la compania de electricitate s-au intors in blocul in care a avut loc stupidul accident.

Au stabilit ca intr-un apartament situat la parterul cladirii s-a produs un scurt-circuit. Proprietarul locuintei recunoaste ca a lucrat la instalatia electrica acum un an, dar sustine ca ar fi chemat pentru asta un specialist.

Anchetatorii il cauta acum pe individul indicat.

Asadar cablul neizolat aflat la parter a atins tevile. In acel moment pensionarul era in apartamentul lui de la etajul al treilea. A intrat in baie, a umblat la apa calda si a fost electrocutat. Cateva minute mai tarziu, o femeie care sta la etajul al doilea a patit acelasi lucru insa, din fericire pentru ea, fara urmari grave.

Sotia victimei este ingrozita. A ramas singura, iar casa i se pare o capcana. Femeia asteapta ca autoritatile sa-i gaseasca si sa-i pedepseasca pe cei care se fac vinovati de moartea sotului ei.
 

Barbatul electrocutat in timp ce facea dus, victima neglijentei unui vecin?
A murit electrocutat de grilajul unui magazin! Se adapostea de ploaie
Doi romani plecati la munca in Italia au murit electrocutati!
VIDEO PROTVPLUS.RO