Barbatul care i-a pus sotiei mercur in tigari, arestat pentru 15 zile

31-05-2009 00:00

mercur

Liniste aparenta pentru femeia din Bucuresti, careia sotul a vrut sa-i faca o ultima surpriza, asa ca i-a pus cateva grame de mercur in tigari. Individul a fost trimis cel putin pentru 15 zile in arest.

 

Judecatorii au aflat ca barbatul nu se afla la prima incercare de a-si asasina nevasta, pe care o batea regulat si care s-a ascuns o vreme de el intr-un adapost pentru persoane agresate.

Eliza spune ca abia acum se simte in siguranta. Fostul sot, pe care il acuza ca a incercat sa o omoare, va sta dupa gratii pentru doua saptamani.

Mai sunt de lamurit multe. Chiar daca barbatul neaga, tot le-a aratat politistilor la reconstituire cum i-a pus femeii mercur in tigari.

Femeia, pe numele sau Eliza Miclea, insa stie cel mai bine ca dupa ce a patimit in ultimii ani, putea sa sfarseasca rau de tot. In octombrie, a plecat pentru ca, spune ea, a fost batuta crunt.

Numai impacare nu s-a numit ce a urmat. Eliza insista ca individul de care a divortat acum trei saptamani a incercat sistematic sa o asasineze.

Initial cu medicamente puternice, pe care i le strecura in bauturi, iar in final cu mercur. Pentru ca a pus prea mult, a modificat greutatea tigarilor si s-a dat de gol.

Cu toate probele in defavoarea lui, Adrian Miclea isi poate petrece urmatorii 15 ani la inchisoare. 

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO