Barbatul abandonat la spital si-a revenit si a spus cine l-a atacat!

Ultima actualizare: 07-10-2012 13:12

Revenire spectaculoasa intr-un caz care parea pierdut in urma cu o saptamana. Barbatul abandonat la Spitalul Universitar din Bucuresti, dupa ce a fost snopit in bataie, s-a trezit si le-a povestit procurorilor cine au fost atacatorii.

Rezultatul: duminica dimineata, fortele speciale au descins la sase adrese din Chiajna, in cautarea suspectilor dar si a dovezilor.

Barbatul, un fost puscarias, a trecut fulgerator pe langa moarte dupa ce sambata trecuta a ajuns la spital cu oasele de la cap, maini si picioare rupte.

In Chiajna, nimeni nu a indraznit sa vorbeasca despre posibilii vinovati. Din fericire, latul a inceput sa se stranga din clipa in care Emil Badescu si-a revenit si le-a spus politistilor ce s-a intamplat.

Astfel, s-a aflat ca cei care l-ar fi lovit pe interlop sunt doi localnici din Chiajna, tata si fiu. Exista insa o doza de neincredere in marturia barbatului pentru ca nu este exclus ca el sa incerce astfel sa se razbune pentru niste neintelegeri mai vechi avute cu ei.

Ancheta a ajuns si la Romeo Rasdan, un consilier local. In timp ce Rasdan era adus la Bucuresti pentru audieri, a fost localizat la Vatra Dornei autoturismul folosit de cei care l-au transportat pe ranit la spital. Masina va fi cercetata centimetru cu centimetru.

La sediul Politiei Capitalei au ajuns cel putin zece persoane pentru declaratii. Nu este exclus ca o parte dintre suspecti sa fie retinuti.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO