Fost condamnat, lasat aproape fara suflare la poarta spitalului

Ultima actualizare: 02-10-2012 05:07

Se face incet, incet lumina in odiosul caz al barbatului abandonat in stare critica in mainile medicilor de la spitalul Universitar Bucuresti.

Pacientul fara identitate este de fapt un fost condamnat pentru tentativa de omor, eliberat din celula in urma cu mai putin de un an. Acum, ca ii stiu trecutul, investigatorii incearca sa afle cine si de ce l-a nenorocit.

Ancheta in acest caz inainteaza cu pasi mici. Inca de la inceput, poltiistii au fost nevoiti sa afle identitatea victimei pentru a putea incepe cercetarile.

Dupa ce l-au amprentat, si-au dat seama ca au de a face cu un individ care a avut in trecut probleme cu legea. A fost condamnat in 2001 pentru tentativa de omor si a iesit din inchisoare anul trecut. Omul este intr-o stare atat de grava, incat nu s-a putut vorbi cu el. Are mainile si picioarele rupte, capul spart si pieptul zdrobit.

Acum, investigatorii incearca sa afle cine sunt cei care l-au batut atat de rau. O pista ar putea fi cei care au adus victima la spital. Poate ca acestia sunt martori. Politistii stiu ca erau trei barbati cu o masina alba, care l-au lasat in usa camerei de garda. Autoturismul a fost gasit in comuna Chiajna, insa atat cel care se afla la volanul autoturismului, cat si proprietarul masinii au negat ca ar avea de a face cu vreun incident de acest gen.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO