Asasin periculos, in libertate! Este banuit ca a omorat un camatar

Ultima actualizare: 18-05-2012 21:55

Un asasin periculos respira in acest moment aerul dulce al libertatii. Este banuit ca i-a luat viata si banii unui camatar din Slatina, apoi i-a dat foc.


27 septembrie 2008. Politistii din Slatina au intrat in alerta, dupa ce la hotarul judetelor Olt si Arges, in padurea Spineni, a fost descoperita o masina arsa si in interior cadavrul carbonizat al unui barbat.

Identitatea victimei a fost confirmata cu greu de legisti: Jidovu Filoftean, un temut camatar si valutist din Slatina, disparut de-acasa cu doar zece zile inainte. Anchetatorii nu pot spune cu precizie ce s-a intamplat in ultimele lui clipe.

Trei luni de zile au trecut pana la confirmarea identitatii celui omorat. Prima ipoteza pe care au mers anchetatorii a fost razbunarea.

Pana la urma, toate probele au condus la un jaf. Iar suspectul principal s-a dovedit a fi un fost vecin, care a doua zi dupa descoperirea victimei a fugit in Spania, impreuna cu familia.

Inarmati cu dovezi, procurorii Sectiei de Urmarire Penala si Criminalistica i-au convins pe judecatori sa emita pe numele lui Mihaita Goran un mandat de arestare preventiva in lipsa. Pe numele sau exista si un mandat european, asa incat politistii de pe continent il cauta pentru a-l trimite in Romania. Il paste inchisoarea pe viata.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO