Barbat gasit carbonizat intr-o padure din Slatina!

Ultima actualizare: 26-05-2012 04:46

O crima comisa dupa un plan sinistru i-a bagat in alerta pe anchetatorii din Slatina. Cadavrul carbonizat al unui barbat a fost descoperit intr-o masina arsa complet si abandonata intr-o padure.

Trupul carbonizat este al unui om de 37 de ani, care obisnuia sa schimbe valuta la negru in oras. A disparut in urma cu zece zile, iar sotia le-a cerut atunci ajutor politistilor. Investigatorii cred ca au in fata o reglare de conturi.

Filoftean Jidovu facea afaceri ilegale in Slatina, unde schimba valuta la negru. A fost dat disparut pe 17 septembrie. Sotia a anuntat imediat politia si nu a mai avut liniste de atunci. Nici un semn pana sambata, cand un barbat a sunat la 112 si a anuntat ca a descoperit intr-o padure o masina arsa complet, inauntru careia se afla un cadavru carbonizat. Al celui disparut, sunt aproape convinsi anchetatorii.

Criminalistii veniti la fata locului au gasit cadavrul pe locul din dreapta. Nu stiu daca a fost omorat inainte si apoi ars, pentru a se sterge urmele, sau a murit arzand de viu.

Cei care l-au vazut ultima oara pe barbat povestesc ca, in ziua in care a disparut, omul a primit un telefon, dupa care a spus ca revine in 20 de minute. Nu s-au mai intalnit cu el de atunci.

Anchetatorii nu stiu nici de cand zace cadavrul in masina carbonizata. Incearca acum sa refaca filmul zilei in care omul a disparut.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO