Angajati ai Casei de Pensii Vaslui, anchetati pentru inselatorie!

Ultima actualizare: 08-10-2012 03:34

Mai multi angajati ai Casei de Pensii sunt suspectati de inselatorie, dupa ce politistii au descoperit falsuri in biletele de tratament pe care le-au emis.


In afacere sunt implicati doi functionari, dar si un medic, despre care anchetatorii banuiesc ca au semnat in numele pensionarilor si si-au trimis astfel in concediu rudele sau cunostintele.

50 de pensionari din judetul Vaslui figureaza in acte ca au fost plecati la tratament pe banii statului, dar ei sustin ca n-au vazut in viata lor muntele sau marea.

Unul dintre ei, de pilda, are 85 de ani si povesteste ca n-a mai iesit din sat de cand a terminat armata. Omul s-a inchinat cand s-a trezit cu politistii la poarta si a fost nevoit sa dea explicatii. In documentele Casei de Pensii apare ca, in 2003, batranul ar fi fost trei saptamani la tratament in Vatra Dornei. Nici vorba, le-a spus el, inmarmurit.

Acum, anchetatorii ii cerceteaza de inselaciune pe cei care s-au folosit de datele lui personale, dar si ale altora, ca sa-si trimita apropiatii la tratament.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO