Acum 2 ani canta impotriva drogurilor, acum face trafic de stupefiante!

25-02-2009 00:00

Un rapper care canta acum doi ani cot la cot cu Puya din trupa "La Familia" despre cat de mult rau pot face drogurile este cercetat acum pentru trafic de stupefiante.

Cristian Ionascu, sau Gigis, cum este cunoscut in lumea hip-hop-ului a fost denuntat de alti doi complici - unul chiar angajat la Directia pentru Protectia Copilului.

In casa in care locuia raperul impreuna cu tatal lui au fost gasite peste 800 de grame de canabis, majoritatea ascunse in masina de spalat. In curtea casei, politistii au descoperit ca tanarul avea o intreaga plantatie de canabis. In locuinta au mai fost gasite instrumente pentru prepararea drogurilor. Rapper-ul a fost dus imediat la sectia de politie.

Politistii au ajuns la Gigis dupa o actiune de filaj. Ii urmareau de mai multa vreme pe doi tineri, unul var cu rapperul, celalalt angajat la Directia pentru Protectia Copilului Vaslui.

In urma cu doi ani Gigis a participat alaturi de Puya de la La Familia, la o campanie nationala numita "Invata sa alegi!". El a ales drogurile, cred politistii care il cerceteaza acum, impreuna cu ceilalti doi tineri retinuti, pentru trafic si consum de stupefiante.
 

Tags: infractiuni,


VIDEO PROTVPLUS.RO