Adrian Sobaru, barbatul care s-a aruncat in gol, in Parlament, externat


Ultimul update: Duminica 14 Octombrie 2012 14:40
Data publicarii: Miercuri 05 Ianuarie 2011 00:00
Categorie: Stiri actuale

Adrian Sobaru, electricianul de la televiziunea publica, ce s-a aruncat de la balconul salii de plen a Parlamentului intr-o tentativa de sinucidere in semn de protest, a fost externat, miercuri dupa pranz.

Angajatul TVR a iesit pe poarta Spitalului Universitar la ora 13.30, in stare buna de sanatate. El va trebui totusi sa revina, periodic, la spital, pentru diferite controale.

Imediat dupa incidentul petrecut inainte de Craciun, Adrian Sobaru a fost internat in sectia de neurochirurgie a Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti (SUUB).

El a fost operat de o echipa de medici neurochirurgi si chirurgi, saptamana trecuta. In timpul operatiei, lui Sobaru i-au fost "redresate" fracturile de la nivelul fruntii. El avea foasele fruntii rupte, cele ale nasului si ale globilor oculari, dupa ce, in cadere, si-a zdrobit fata de un pupitru al salii de plen.

Sobaru s-a aruncat de la balconul Parlamentului in semn de protest, el strigand: "Boc, ati luat drepturile copiilor". A cazut de la o distanta de cinci metri.

Adrian Sobaru isi facuse asigurare de viata la sfarsitul lunii noiembrie
Barbatul care s-a aruncat de la balconul Camerei va fi operat miercuri
VIDEO PROTVPLUS.RO