Accidente violente sambata noaptea in Bucuresti, din fericire, fara morti

Ultima actualizare: 01-05-2012 00:22

Norocul a tinut sambata noapte cu opt bucuresteni, care au trecut prin socul si spaima unor accidente de circulatie. Patru dintre ei au scapat neatinsi; ceilalti au mici zgarieturi si cateva zile, vor purta semnele dureroase ale intamplarii.


Unul dintre accidente s-a petrecut in centrul Capitalei, celalalt, aproape de iesirea spre Pitesti, dar, in ambele cazuri, spun politistii, cauza a fost aceeasi: neatentia la volan a soferilor.

O intersectie de pe Calea 13 Septembrie a fost, sambata noapte, loc cu ghinion pentru un sofer bucurestean. Prea grabit sa ajunga la destinatie, sau poate "furat" de conversatia cu insotitorul sau, a virat brusc la stanga, fara sa se mai asigure. Manevra l-a dus in calea unei alte masini, in care erau cinci persoane. 

Ambele masini s-au facut praf. Trei echipaje SMURD au sosit imediat la locul accidentului.

Accident grav si pe bulevardul Iuliu Maniu. Un sofer care se indrepta catre autostrada Bucuresti-Pitesti a intrat intr-un copac si apoi intr-un un panou publicitar. Conducea, se pare, cu viteza, iar forta impactului i-a distrus masina aproape in totalitate. 

Soferul a ramas prins inauntru, pana cand o echipa de descarcerare l-a scos din cabina. In urma accidentului, soferul a scapat doar cu cateva zgarieturi.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO