Accidente dramatice in Timis si Cluj! Teribilismul la volan face victime

Ultima actualizare: 19-05-2012 13:36

Moartea a lovit fulgerator in Timis, unde un barbat de 71 de ani a pierit strivit in propria masina. Martorii spun ca automobilul a fost spulberat duminica seara de un alt autoturism, care venea din fata si a ajuns pe contrasens.

Soferul, un tanar de 23 de ani, a scapat nevatamat. El s-a aparat in fata anchetatorilor, sustinand ca ar fi incercat sa evite o masina care i-a taiat calea.

Accident dramatic si in Cluj, unde, din cauza inconstientei unui conducator auto, o familie intreaga a fost la un pas de a fi nimicita.

Martorii sustin ca soferul, care ar fi fost baut, a pierdut controlul autoturismului si a ajuns pe contrasens. A izbit o rulota, in care se aflau trei copii si mama lor. Masina familiei era condusa de sotul femeii, care spune ca a facut eforturi disperate pentru a evita impactul.

Cei trei copii, cu varstele cuprinse intre 1 an si 8 ani, dar si mama lor, au ajuns la spital, insa sunt in afara oricarui pericol, au spus medicii. In schimb, soferul imprudent da socoteala politistilor.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO