Accident pe DN7! Doua tiruri s-au ciocnit, o persoana a murit

Ultima actualizare: 04-09-2012 06:13

UPDATE - Dealu Negru, din Arges, a fost locul in care doua tiruri au desenat imaginea mortii pe sosea. Un barbat si-a pierdut viata si alti doi au fost raniti, dupa ce colosii pe roti s-au izbit intre ei.

Unul dintre soferi se pare ca a adormit la volan si el este cel care nu va mai deschide niciodata ochii. Pentru colegul sau si pentru celalalt sofer, medicii sunt optimisti.

Unul dintre tiruri era romanesc, iar altul, polonez.

TlR-ul romanesc, incarcat cu salata, venea din Spania. La Sibiu, cei doi soferi care erau in cabina au facut schimb la volan. Asa ca cel care condusese pana acolo a adormit, convins ca partenerul de drum este odihnit. Dar, pe Dealul Negru, aproape de Pitesti, s-a intamplat nenorocirea.

Pe neasteptate, TIR-ul romanesc a intrat pe contrasens unde s-a izbit frontal cu un altul. Acesta din urma, incarcat cu lamai, era condus regulamentar de un sofer polonez.

Strivit in cabina soferul roman a murit pe loc. Colegul lui a scapat cu viata, dar a ajuns la spital la fel ca si soferul polonez.

Traficul rutier intre Pitesti si Ramnicu Valcea a fost blocat mai bine de doua ore, din cauza acestui accident si s-au format coloane de masini pe o distanta de cinci kilometri.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO