Accident cu 7 raniti, dintre care 3 cu epoleti! Un copil e la spital

Ultima actualizare: 11-05-2012 07:25

Martorii sustin ca politistii c-ar fi intrat intr-o intersectie fara sa acorde prioritate. N-ar fi avut sirenele si girofarul in functiune. Superiorii agentilor raniti spun ca tocmai fusesera solicitati sa intervina, prin serviciul de urgenta 112.

Cand au sosit pompierii, politistul care se afla la volan avea picioarele prinse sub bord. Accidentul s-a produs in sectorul 3 din Capitala, la intersectia strazilor Stefan Nicolae cu Baba Novac. Martorii ii acuza pe politistii care abia plecasera de la sectia 12 din Capitala.

Dupa impact, masina de politie s-a rasucit la 180 de grade, iar autoturismul de care s-a ciocnit a ajuns pe trotuarul de pe celalalt sens.

Intre raniti se afla si un copilas de cativa anisor. Cu totii au fost dusi la spital, dar, din fericire, sunt in afara pericolului.

Colegii de la Rutiera au preluat cercetarile. Daca va fi gasit vinovat, politistul aflat la volan poate fi cercetat pentru vatamare corporala. In plus, ar putea fi nevoit sa plateasca reparatia masinii de la sectie, pentru care ministerul nu plateste asigurare facultativa.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO