A inventat un viol, drept razbunare ca fostul iubit n-a luat-o de nevasta!

Ultima actualizare: 30-05-2012 08:48

Viol, agresiune, bataie de joc, striga intr-un glas o femeie de 27 de ani, din judetul Constanta, si mama ei. Tanara isi acuza iubitul de toate aceste fapte si l-a dat pe mana politiei. 

Totul este o inventie, cred oamenii din sat, satui de scenariile celor doua femei, care, spun ei, incearca de mult sa gaseasca un sot pentru fata si un ginere pentru mama ei.

Barbatul admite ca a avut o relatie cu tanara de 27 de ani, insa tot ce s-a petrecut intre ei a fost cu acordul fetei. Recunoaste si ca i-a promis ca o ia de sotie, dar ce sa-i faci daca, intre timp, s-a razgandit.

Medicii legisiti le-au spus ca pe corpul tinerei nu exista nicio urma de violenta care sa-i probeze afirmatiile.

Cand au auzit una ca asta, si vecinii au sarit in apararea barbatului si acum o acuza pe ea ca ar fi inventat totul de suparare ca nu vrea sa o ia in casatorie.

Cei doi urmau sa faca nunta dupa Postul Pastelui. Aveau si binecuvantarea mamei fetei, dar tanarul si-a informat viitoarea mireasa, nonsalat, ca vrea sa se foloseasca de dreptul lui de a se razgandi. 

Povestea de dragoste dintre cei doi a inceput cand Vasilica si-a luat inima-n dinti si l-a invitat pe Gheorghe la ea in casa.

In tot satul nu mai este liniste dupa ce s-a aflat ca tanara de 27 ani si-a dat iubitul, cu 12 ani mai in varsta, pe mana politiei. Oamenii si-au amintit ca tanara si mama ei nu sunt la primul scenariu de acest gen.

In scena au intrat si oamenii legii, care i-au audiat atat pe femeie, cat si pe tanar.

Gura lumii spune acum ca relatia dintre cei doi e rupta pe veci si un cuvant greu de spus a avut in toata povestea si mama fetei, care acum nu va mai fi soacra.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Intrebarea Mesei Rotude cu Andreea Antonescu - "Sex în avion, da, sex în 3, nu"

39:46
Alt Text!
ePlan
Despre organizația viitorului- un nou mod de lucru, dar și învățare continuă de la cele mai bune universități din lume cu Delia Rotaru, VP People & Organisation eMAG

27:33
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu cu Allen Coliban. Susține vaccinarea obligatorie a funcționarilor. De ce reduce viteza și accesul mașinilor în Brașov?

33:51
Alt Text!
ShARE ÎN BUCATE
Păstrăv cu morcovi și sos cu gogonele

33:36
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 17 octombrie 2021

43:00
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu Clotilde Armand: despre obligativitatea vaccinării funcționarilor primăriei și relația dificilă cu Nicușor Dan

23:24
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 10 octombrie 2021

42:19
Alt Text!
Hai să fim super!
Best Of Hai sa fim Super!

25:12
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 7 Octombrie 2021

27:26
Alt Text!