A incins linia de telefon! A vorbit de 14.000 lei pe luna din banii nostri!


Ultimul update: Miercuri 17 Octombrie 2012 14:46
Data publicarii: Vineri 06 Februarie 2009 00:00
Categorie: Stiri actuale

Record la Directia de Protectie a Copilului din Galati, unde fostul director a reusit sa vorbeasca, intr-o singura luna, de 14 mii de lei.


N-a fost usor sa ajunga la o astfel de performanta pe banii statului, insa i-au fost de ajutor cele nu mai putin de patru telefoane de serviciu spun reprezentantii Consiliului Judetean, care au inceput o ancheta.

Marinela Dobrea a ocupat functia de director la Directia pentru Protectia Copilului din Galati pana in urma cu o luna. Culmea, factura a venit pe luna trecuta, cand femeia era in concediu medical. Intre timp, locul i-a fost luat de un nou director, care s-a ingrozit cand a vazut factura.

Multi bani s-au dus si pentru ca directoarea i-a transferat de pe abonamentele de serviciu pe cartele prepay. Ca termen de comparatie, noul director nu a reusit sa dea telefoane de mai mult de 100 de lei, intr-o luna.

Reprezentantii Consiliului Judetului verifica acum facturile directoarei pe intreg anul trecut si vor sa recupereze banii de la femeie. In conditiile in care alocatia pentru hrana unui copil dintr-un centru de plasament este de 8 lei pe zi, cei 14.000 de lei dati pe telefoane, ar fi putut asigura hrana intr-o zi penru 1.750 de copii.

Tags: infractiuni,

Legea privind stocarea datelor despre convorbiri ar putea fi anulata!
14.500 de SMS-uri! Numarul record trimis de o adolescenta, intr-o luna!
VIDEO PROTVPLUS.RO