20 de batrani ramasi sub cerul liber, pentru un pahar de bautura in plus!


Ultimul update: Duminica 02 Septembrie 2012 09:07
Data publicarii: Joi 08 Aprilie 2010 00:00
Categorie: Stiri actuale

Patima bauturii i-a dus pe calea pierzaniei pe mai multi oameni din Sfantu Gheorghe, judetul Covasna. Acestia au fost evacuati si risca sa fie dati afara din casele lor. Au semnat cand erau bauti contractul de vanzare-cumparare.

In fruntea suspectilor cercetati de politisti se afla sefa unui birou notarial din oras, secondata de asistenta ei. Pe langa cele doua femei sunt cercetate inca noua persoane.

Potrivit politistilor, escrocii isi racolau victimele din localurile din Sfantu Gheorghe. Puneau ochii pe cate un batran caruia ii placea bautura si se imprieteneau cu el. Dupa ce-i castigau increderea, il rugau sa-i gireze pentru un imprumut sau, binevoitori, le ofereau ei un imprumut cu conditia sa semneze un act oficial.

Inainte de a merge la notariatul unde aveau complicii, indivizii isi imbatau bine victima. Odata ajunsa acolo, aceasta isi punea semnatura chiar pe contractul de vanzare al propriului apartament.

Politistii spun ca cei 11 suspecti au reusit sa puna mana pe 20 de apartamente, toate situate in orasul Sfantu Gheorghe. Pe cele mai multe le-au vandut unor cunoscuti, cu mult sub pretul pietii. Toti membrii retelei sunt cercetati in libertate. Intre ei si notarita care isi vede linistita de treaba la biroul ei. Pagubitii in schimb sunt pe drumuri sau amenintati cu evacuarea.

Tags: inselaciuni,

Batranii, victime sigure: le furau casa si apoi ii abandonau in alte tari!
Pentru o bucata de pamant, doi batrani au ajuns dupa gratii
Zeci de batrani au ramas fara bani, dupa ce au deschis usa escrocilor!
VIDEO PROTVPLUS.RO