2 pescari morti. Masina in care se aflau a rupt un stalp si s-a rasturnat

Ultima actualizare: 26-10-2012 10:32

Firul vietii s-a rupt sambata seara pentru doi dintre cei cinci pescari care se intorceau acasa de la o balta din Dambovita. Erau intr-o masina care in comuna Crevedia a zburat de pe drum, a rupt un stalp de beton si apoi s-a rasturnat.

Sora barbatului care zacea pe langa masina rasturnata abia se mai tinea pe picioare. Omul a fost resuscitat de medici mai bine de o jumatate de ora, insa organismul lui nu a mai raspuns.

Aceeasi durere au trait-o si rudele soferului, care nu s-au dezlipit de ambulanta. Inauntru, medicii au incercat sa il readuca la viata. Dupa 40 de minute, echipajul de prim-ajutor anunta ca nu mai e nimic de facut.

Intr-o alta ambulanta, un barbat bandajat la cap a realizat cu greu ca e inca in viata. Nu si-a mai amintit ce s-a intamplat pe drum. Stia doar ca se intorcea de la pescuit.

Doar unul dintre cei cinci pescari a scapat nevatamat. A iesit singur din masina rasturnata, in timp ce cativa soferi care treceau prin zona incercau sa-i scoata pe raniti.

Cei trei supravietuitori ai accidentului au fost dusi la spital. Nici unul nu avea rani care sa-i puna viata in pericol.
 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO