E.U. YES LA VOT. Irina Rimes și Cristina Almășan #YESLAVOT pe 26 mai. VIDEO

Ultima actualizare: 22-05-2019 15:10

Cântăreața Irina Rimes și vloggerița Cristina Almășan merg la vot pe data de 26 mai, la alergerile europarlamentare.

 

„Suntem mame, tați și surori. Suntem angajați, suntem directori. Unii dintre noi sunt șomeri, dar cu toții suntem, în primul rând, cetățenii unei țări. Eu YES la vot pentru că am acest drept și am această obligație”, a spus cântăreața Irina Rimes.

„Eu YES pentru că vreau și eu să am un cuvânt de spus pentru viitor. Votul meu contează, la fel ca și al tău și cred că împreună putem. Eu YES și nu ies singură”, a transmis vloggerița Cristina Almășan.

De ce sunt importante alegerile de pe 26 mai și ce impact vor avea

Suntem de 12 ani în Uniunea Europeană, iar pe 26 mai avem alegeri europene care vor avea un impact direct în viața noastră.

Știrile PRO TV demarează campania „E.U. YES LA VOT!”, în care veți vedea de ce este important să fim părtași la alegerile care vor contura viitorul continentului nostru și, de ce nu, rolul nostru în lume.

E dreptul și datoria noastră să decidem pe cine trimitem să ne reprezinte în Parlamentul European. Și stă în puterea noastră ca, prin ieșirea la vot, să aducem Europa mai aproape de români.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO