Romanii au invatat sa negocieze cu dezvoltatorii imobiliari


Ultimul update: Miercuri 03 Octombrie 2012 06:22
Data publicarii: Sambata 07 Februarie 2009 00:00
Categorie: Stiri Economice

Negocierea este cuvantul de ordine la un targ imobiliar deschis recent in Bucuresti. Cei care-si cauta o locuinta au venit sa testeze piata. Stiu ca au scazut preturile, dar tot nu se grabesc sa incheie vreun contract.


Cu banii pregatiti, vor sa mai astepte, poate dau si mai putin pe-o casa, in timp ce altii se tem sa ia un credit in aceste vremuri tulburi. Toti spun ca investitorii cer totusi cam mult.

De la prima ora, targul imobiliar era plin de clienti. La fiecare stand, oamenii negociau cu reprezentantii companiilor care au construit locuinte sau comparau preturile. Multi vor sa-si cumpere casa mult visata cu banii jos.

De unde au clientii bani pentru o casa noua? Unii au facut economii, altii au de vanzare imobile mai vechi. In aceste conditii, toata lumea vrea sa stie daca mai scad preturile.

Dupa un tur al targului imobiliar, oamenii trag si o concluzie: oferta bogata, multe bonusuri si dezvoltatori gata sa negocieze. Cu toate astea, chiar si cei care au banii necesari nu fac inca pasul si continua sa astepte o scadere a preturilor pe metrul patrat.

Tags: imobiliare,

Au dat avans de 25%, dar acum nu mai au cu ce sa-si achite locuinta
Oferta imobiliara de criza: credit fara dobanda, direct la constructor!
S-au ieftinit apartamentele, dar se asteapta preturi si mai mici
VIDEO PROTVPLUS.RO