Lucrurile merg in directia buna in Romania! Parerea lui Emil Boc

Ultima actualizare: 03-08-2012 01:09
Emil Boc

Premierul a declarat sambata, cu ocazia lansarii candidatilor PDL pentru Parlamentul European, ca incepand din luna aprilie exista "semne incurajatoare" ca lucrurile merg in directia buna in Romania.


"Incepand cu aprilie exista semne incurajatoare ca lucrurile merg in directia buna in Romania. Cursul euro - leu a inceput sa se stabilizeze, incasarile la bugetul de stat incep sa fie mai mari, Romania a primit statutul de tara in care se poate investi, deci sunt semne ca mergem in directia cea buna", a declarat Emil Boc, potrivit Mediafax.

"Dar suntem realisti, nu ne imbatam cu apa rece, insa nici nu lasam izvorul sa sece. Tinem piciorul pe acceleratie, cel mai important lucru fiind pastrarea locurilor de munca", a precizat premierul.

Reprezentantii Fondului Monetar International nu sunt la fel de optimisti ca Emil Boc si Mugur Isarescu. Si guvernatorul BNR este de parere ca raul in principiu a trecut. Americanii cred ca punctul critic al crizei economice va fi abia in toamna. Iar pana atunci, economia va continua sa cada.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO