Lipsa tranzactiilor aduce si vile mai ieftine cu 20-50%


Ultimul update: Luni 01 Octombrie 2012 03:44
Data publicarii: Luni 08 Decembrie 2008 00:00
Categorie: Stiri Economice
Vila

Proprietarii vilelor din zonele centrale ale Capitalei, precum Dorobanti, Primaverii sau Cismigiu, care doresc sa vanda proprietatile in aceasta perioada sunt nevoiti la randul lor sa opereze reduceri de preturi care se pot ridica la 20-50%.


Cel mai mare discount prezentat este pentru o vila din zona Dorobanti, al carei proprietar a redus de la 3,5 milioane de euro la 1,7 milioane de euro pretul solicitat pe locuinta cu o suprafata construita de 450 de metri patrati, plasata pe un teren de 380 de metri patrati, potrivit firmei de consultanta imobiliara EuroMetropola.

"Sfarsitul de an si criza economica mondiala ale carei efecte le-a resimtit si piata imobiliara romaneasca au adus scaderi de preturi chiar si pe segmentul care se anunta cel mai putin vulnerabil: cel al proprietatilor rezidentiale de lux. Astfel, preturile unor proprietati absolut unice prin amplasament sau arhitectura au scazut chiar si cu 50%", spune reprezentantii firmei de consultanta imobiliara, care apreciaza insa ca nu se poate vorbi inca de un trend generalizat.

Mai multe despre acest subiect pe www.zf.ro.

Sursa: Ziarul Financiar

Tags: vile, imobiliare,

VIDEO PROTVPLUS.RO