"Dumnezeu cu mila!" Primul semn oficial ca Prima Casa scartaie!

prima casa

Oficialii Fondului National de Garantare a Creditelor pentru IMM (FNGCIMM) au iesit la rampa si au dat vina pe banci, dar si pe personalul insuficient si pe comisionul prea mic.

De multe ori, din documentatia trimisa de banca nu rezulta clar sucursala de la care a plecat. "In orasele mari, bancile au si cate 30-40 de sucursale. Eu sunt ca intr-o scrisoare pierduta daca nu identific clar sucursala", s-a lamentat plastic directorul coordonator al programului, Vasile Coman.

Citeste totul despre acest subiect pe www.gandul.info

Articol recomandat de sport.ro
Dorinel Munteanu și-a bruscat un jucător: ”Trebuia să fiu și mai dur! Nu s-a uitat la mine!”
Dorinel Munteanu și-a bruscat un jucător: ”Trebuia să fiu și mai dur! Nu s-a uitat la mine!”
Citește și...
Tinerii forteaza usa Primei Case de frica sa nu piarda avansul
Tinerii forteaza usa Primei Case de frica sa nu piarda avansul

Teama de a nu pierde avansul dat proprietarului, daca dosarele nu le sunt aprobate in timp util - aceasta este starea de spirit prezenta la sediul Fondului de garantare pentru IMM, printre potentialii clienti ai Programului Prima Casa.

Noi solutii pentru a vinde casele:
Noi solutii pentru a vinde casele: "drive test" cu locuinta!

Iata o oferta cum nu s-a mai vazut: mutati-va pentru cateva zile in apartamentul care va place, complet mobilat, iar abia apoi hotarati-va. Si inca una: o masina inclusa in pretul locuintei, ca sa ajungeti mai repede in centru.

"Prima casa" schioapata dupa doua luni de la lansare!

La Fondul de Garantare ajung zilnic sute de dosare de la banci, insa numarul mic de functionari intarzie avizarea. Astfel, unii beneficiari ajung sa piarda avansul sau sa nu mai primeasca creditul. Autoritatile spun ca vinovate sunt bancile.

Recomandări
Ciolacu anunță că
Ciolacu anunță că "nu este nevoie de legislaţie suplimentară" pentru ca Iohannis să candideze la Senat. Mesaj pentru PNL

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, sâmbătă, la Cluj, că nu crede că este nevoie de legislaţie suplimentară pentru ca preşedintele Klaus Iohannis să poată candida pentru un post de parlamentar.

Măsură radicală luată în Ungaria. Locul de care nimeni nu mai are voie să se apropie după ce Dunărea a atins un nivel record
Măsură radicală luată în Ungaria. Locul de care nimeni nu mai are voie să se apropie după ce Dunărea a atins un nivel record

Potrivit autorităților ungare, Dunăre a atins nivelul maxim în sâmbătă dimineața, la ora locală 07:00. Atunci ar fi măsurat în jur de 8,5 metri, iar polițiștii de aici estimau, vineri, o creștere de aproximativ 40-50 centimetri.

România va intra într-un proces de ajustare fiscal-bugetară din 2025. Reguli
România va intra într-un proces de ajustare fiscal-bugetară din 2025. Reguli "mult mai stricte" pentru gestionarea finanţelor

România va intra într-un proces de ajustare fiscal-bugetară, începând din 2025, iar regulile pentru gestionarea finanţelor ţării vor fi mult mai stricte, a anunţat, vineri seara, ministrul Finanţelor, Marcel Boloş.