Dezvoltatorii imobiliari scot la vanzare "Prima Casa" luna viitoare


Ultimul update: Miercuri 28 Martie 2012 23:20
Data publicarii: Marti 09 Iunie 2009 00:00
Categorie: Stiri Economice
Credite ipotecare

Dezvoltatorii de locuinte care vor sa se inscrie in programul “Prima Casa” pot participa la un targ de locuinte dedicat acestui program, care va fi organizat in perioada 17-19 iulie la Palatul Copiilor din Bucuresti.


Organizatorii evenimentului "Project Expo: Prima Casa" au anuntat ca vor fi prezenti dezvoltatori care vor accepta inscrieri pentru programul "Prima Casa", destinat persoanelor care nu au o locuinta si care prin intermediul acestuia vor primi garantii din partea statului pentru obtinerea unui credit ipotecar, scrie Ziarul Financiar.

Executivul a anuntat recent programul "Prima Casa", prin care creditele contractate pentru cumpararea primei locuinte vor fi garantate de stat in limita maxima de 60.000 euro. Acesta devine operational la sfarsitul acestei luni.

Peste 20 de banci au depus oferte indicative privind dobanda anuala efectiva (DAE) pe care ar putea sa o practice in cadrul programului "Prima Casa", ratele variind foarte mult, intre 5,5% si 14% la euro, respectiv 13% si 23% la lei.

Sursa: Pro TV

Terenurile din Romania s-au ieftinit chiar si de patru ori!
Apartamentele se vand ieftin, dar sunt cu 40% mai putine!
Programul
VIDEO PROTVPLUS.RO