Cat costa cel mai ieftin apartament in 10 proiecte din Bucuresti


Ultimul update: Sambata 22 Septembrie 2012 12:10
Data publicarii: Joi 16 Iulie 2009 00:00
Categorie: Stiri Economice
Imobile

Oferta de apartamente noi in Bucuresti cu un pret de maxim 60.000 de euro este destul de redusa, in conditiile in care cei mai multi dezvoltatori au construit apartamente mari, care nu se incadreaza in aceasta marja.


Cu toate acestea, in zone precum Prelungirea Ghencea sau Theodor Pallady pot fi gasite garsoniere si chiar apartamente cu doua camere pentru acesti bani.

Garsoniera de 39.500 de euro cu TVA inclusa in Prelungirea Ghencea sau studio de 60.000 de euro in zona Theodor Pallady sunt printre putinele oferte ale dezvoltatorilor de locuinte noi care pot fi cumparate cu o finantare de 95% prin programul "Prima casa", arata o analiza asupra ofertelor din zece proiecte de pe piata Capitalei, cu un numar total de peste 6.000 de locuinte.

In limita a 60.000 de euro mai poate fi cumparata si o garsoniera in ansamblul Rasarit de Soare, aflat in constructie in vecinatatea magazinului Auchan din Titan, precum si o garsoniera de 49 de metri patrati cu loc de parcare inclus in ansamblul rezidential Greenfield din zona Baneasa.

Citeste mai multe despre preturile apartamentelor din proiectele bucurestene in Ziarul Financiar.

Sursa: Ziarul Financiar

VIDEO PROTVPLUS.RO