Bilant la targul imobiliar: 5.000 de vizitatori si 20 de contracte semnate


Ultimul update: Joi 17 Mai 2012 11:35
Data publicarii: Duminica 10 Mai 2009 00:00
Categorie: Stiri Economice

Peste 5.000 de vizitatori doar duminica si 20 de contracte de vanzare semnate. Pe scurt, este bilantul celui mai profitabil targ imobiliar din an.

 

Poate fi numit profitabil in comparatie cu celelalte editii, la care agentii s-au uitat unii la altii si n-au dat nimic.

Si totusi, cine cumpara in aceste zile? Clientii care nu-si mai pot permite sa astepte, spun specialistii, si profita de ofertele firave ale dezvoltatorilor.

"Ultima reducere pe care ne-o mai putem permite", au spus comerciantii, scotand la bataie cele mai bune preturi de pana acum. Si iata ca au avut cat de cat succes. S-au gasit clienti care au luat garsoniere sau apartamente cu doua camere.

Trebuie precizat ca spatioasele garsoniere au fost initial proiectate drept apartamente cu doua camere. Compartimentarea ar fi defavorizat insa locuinta, care este foarte lunga, dar nu prea lata, asa ca s-a pastrat doar o incapere. Suprafata ramane totusi generoasa, avand in vedere ca este comparabile cu cea a unui apartament de trei camere din blocurile vechi. Dezvoltatorul a incheiat patru contracte in Drumul Taberei si Theodor Palady.

Ce se cauta acum? In special apartamentele gata. Cu toate acestea, s-au vandut si locuinte scumpe. Cumparatorul a fost convins de zona si de calitatea finisajelor, spun agentii.

Cei mai multi dintre expozanti, 65 la numar, au plecat acasa fluierand a paguba.

Tags: imobiliare,

VIDEO PROTVPLUS.RO