O femeie a slăbit 35 de kilograme în 6 luni, printr-o metodă simplă


Ultimul update: Joi 24 August 2017 16:16
Data publicarii: Miercuri 16 August 2017 16:31
Categorie: CSID - Ce se întâmplă, doctore?
Hannah Ruth McKeich

O femeie din Noua Zeelandă a reușit să slăbească 35 de kilograme în 6 luni printr-o metodă foarte simplă.

Femeia se numește Hannah Ruth McKeich și are 25 de ani, fiind mama unei fetițe.

La un moment dat, ea nu a mai suportat felul în care arăta, astfel că s-a decis să își schimbe stilul de viață.

Timp de 6 luni, am tăiat zahărul și glutenul, iar asta, combinat cu mersul pe jos și determinarea mea mentală, toate s-au potrivit”, a declarat femeia pentru Daily Mail Australia.

Eram într-o adevărată depresie cronică și medicală, ajunsesem să nu mai vreau să ies din casă dimineața .. și lucruri de genul acesta. Apoi când mi-am schimbat modul de gândire, de genul ”astăzi este o zi bună, o să ies dimineață” - acesta este momentul în care am început să merg câte 15 minute zilnic.” - spune femeia.

Hannah susține că niciodată nu și-a propus să piardă atâtea kilograme, însă și-a dorit să se simtă mai bine, chiar dacă în același timp avea și îndatoririle de mamă de îndeplinit, față de copilul său în vârstă de 6 ani.

M-am cântărit de doar 2 ori în timpul celor 6 luni, așa am realizat că am slăbit 35 de kilograme, ceea ce este o nebunie”.

În prezent, ea a reintrodus zahărul și carbohidrații în dieta sa, însă este conștientă de faptul că trebuie să țină totul în balanță.

”Daca vreau să mănânc acum o pizza sau biscuiți, o fac, însă este clar o schimbare de stil și este mai ușor acum. Știu că atunci când mă trezesc dimineața nu o să mă duc la McDonald's să iau micul dejun, așa că o să mănânc sănătos, fapt care o să mă facă să mă simt bine toată ziua.”

Hannah a născut-o pe fiica sa când avea 17 ani, iar unele nopți le-a petrecut pe străzi, fără locuință.

Sursa: Daily Mail

O femeie a murit din cauza dietei pe care a ținut-o
De ce este indicat să mâncați doar când vă este foame
Dieta despre care nutritionistii cred ca prelungeste viata. Ce alimente sunt permise in regimul care ne poate feri de dementa