Ce se întâmplă în sânge după o masă cu aport caloric ridicat

Ultimul update: Luni 11 Iunie 2018 11:31
Data publicarii: Luni 11 Iunie 2018 11:29
Categorie: CSID

Elementele figurate ale sângelui, cele care dau culoarea roşie, coboară în eprubetă imediat după recoltare. Iar la suprafaţă rămâne plasmă. Adică 90% apă, dar şi săruri minerale, proteine, glucide şi grăsimi.

După un aport caloric ridicat, în eprubetă vom identifica o masă mare uleioasă, care în mod normal nu are ce căuta acolo.

Mai multe detalii în video.

Tags: sange, csid,

Efectul ascuns al ţigărilor. Boala mortală despre care puţini fumători ştiu
Efectul ascuns al ţigărilor. Boala mortală despre care puţini fumători ştiu
CSID
Copiii impulsivi, cei mai predispuși la dependențe. Cum trebuie să se comporte părinții
Amalia Enache, despre relaţia cu fetiţa ei. Unde merg de fiecare dată când ies din casă
De ce simt adolescenţii nevoia de mâncare nesănătoasă. Legătura cu somnul şi telefoanele
Vinul spumant poate fi folosit împotriva ridurilor. De ce ne îmbată mai repede
Frigul din casă ne protejează de fapt sănătatea. Gesturile simple care ne apără de răceli
Spălarea pe mâini, mai eficientă în lupta cu infecțiile decât vitamina C
anxietate
Cum pot participa părinţii la eliminarea anxietății copiilor