Ce se întâmplă în sânge după o masă cu aport caloric ridicat

Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Luni 11 Iunie 2018 11:29
Categorie: CSID

Elementele figurate ale sângelui, cele care dau culoarea roşie, coboară în eprubetă imediat după recoltare. Iar la suprafaţă rămâne plasmă. Adică 90% apă, dar şi săruri minerale, proteine, glucide şi grăsimi.

După un aport caloric ridicat, în eprubetă vom identifica o masă mare uleioasă, care în mod normal nu are ce căuta acolo.

Mai multe detalii în video.

Tags: sange, csid,

Efectul ascuns al ţigărilor. Boala mortală despre care puţini fumători ştiu
Efectul ascuns al ţigărilor. Boala mortală despre care puţini fumători ştiu
Lapte
Consumul de lapte după o boală digestivă poate cauza intoleranța la lactoză
Șnițelele și cașcavalul pane, adevărate „bombe” pentru organism
Cărbunele activ, indispensabil în farmacia de acasă. Poate salva vieți
Ce găteşte Nadia de Crăciun, în SUA. Reacţia lui Bart când vede salata de vinete
Cum şi ce să bei de sărbători ca să nu te doară capul. Regulile anti-mahumreală
Aditivul extrem de comun în alimente care distruge lent creierul
paine
Ce se întâmplă dacă mestecăm mult timp o bucată de pâine. Efectul este uluitor