Ce se întâmplă în sânge după o masă cu aport caloric ridicat

Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Luni 11 Iunie 2018 11:29
Categorie: CSID

Elementele figurate ale sângelui, cele care dau culoarea roşie, coboară în eprubetă imediat după recoltare. Iar la suprafaţă rămâne plasmă. Adică 90% apă, dar şi săruri minerale, proteine, glucide şi grăsimi.

După un aport caloric ridicat, în eprubetă vom identifica o masă mare uleioasă, care în mod normal nu are ce căuta acolo.

Mai multe detalii în video.

Tags: sange, csid,

Efectul ascuns al ţigărilor. Boala mortală despre care puţini fumători ştiu
Efectul ascuns al ţigărilor. Boala mortală despre care puţini fumători ştiu
Suptul degetului și suzeta, benefice pentru bebeluși
Suptul degetului și suzeta, benefice pentru bebeluși. Ce au descoperit specialiștii
Cum ajută înotul în sarcină și ce exerciții trebuie evitate
Ce mănâncă Jorje înainte de concerte și cum se meține în formă: “Orice exces te dezechilibrează”
Ce beneficii au cei care consumă lapte de măgăriță, singurul care poate fi băut crud
Ce trebuie să faceți dacă aveți un router WI-FI acasă. Avertismentul medicilor despre radiații
Ce este pauza alimentară şi cum ne poate ajuta organismul
Medic
Cum se diagnostichează hipertensiunea. Afecțiunea are nevoie de tratament toată viața