Busu, despre relatia cu copiii sai si secretul popularitatii. "Fii moderat cu mizeriile"

Ultimul update: Duminica 27 Noiembrie 2016 07:02
Data publicarii: Duminica 20 Noiembrie 2016 12:37
Categorie: CSID

Vorbim despre longevitate cu Florin Busuioc. Cum sa faci sa fii atita vreme preferatul copiilor si al adolescentilor deopotriva.

“M-a oprit cineva printr-un oras, nu mai stiu unde eram si mi-a spus: Fetita mea, cind apari Busule la televizor, vine si sta lipita. Si avea 7 luni. Statea siderata si-l asculta pe ala!!!”, povesteste Busu.

“Daca nu inteleg ce spun incep sa intru in panica. Daca intru in panica citeodata se mai vede ca mai intreb pe aia din regie - niciodata n-am avut orgoliul de a le sti pe toate.Nu m-a preocupat nicioada cum arat, trecerea timpului e implacabila, fireasca, trebuie sa ne asumam. In acceptiunea mea, un barbat nu are nevoie de modificari. Nici genetice nici de alt tip, un barbat e un barbat!”

Nu le stie pe toate, dar isi da cu parerea. “In general oamenii se feresc de lucrurile care contin E-uri si alte noxe. Dar traim intr-o era in care mincarea procesata e mancarea planetei. E foarte complicat sa asiguri unui copil hrana asta sanatoasa. Daca reusesti s-o faci, copilul ala crescand si ajungand adolescent va scapa in fast-food. Eu cred ca o atutidine moderata - fii moderat cu mizeriile - e cistigatoare atitudinea asta. Mai dai din cind in cind cu foarte multa moderatie si foarte controlat.”

Si da din casa despre proprii copii: “Eu stau destul de mult de vorba cu fetele si le stirnesc curiozitati. Dupa un timp daca am batut cimpii despre planete la o moment dat au venit sa ma intrebe despre planete. Si am incercat atunc sa o relatie de curiozitate. Incercamsi eu si sotia mea sa stirnim curiozitati.”

“Toate tifnele in raport cu copii sunt niste timpenii, copilul trebuie tratat exact la fel ca un adult cu motivatii, cu explicatii!”.

Cum reactioneaza o pisica atunci cand Busu anunta scaderile dramatice din termometre. Imaginile care te vor face sa zambesti
Cum reactioneaza o pisica atunci cand Busu anunta scaderile dramatice din termometre. Imaginile care te vor face sa zambesti
csid
Cum putem evita fractura de-a lungul rădăcinii dintelui
Cum îi putem ajuta pe adolescenți să treacă de cea mai dificilă perioada în viaţă
Daniel Nițoiu explică avantajele folosirii trotinetei în București: ”Sănătate și corp frumos”
Chiar şi carnea sau laptele pot conţine pesticide. Cum le eliminăm
Ardeiul iute nu ne ajută să slăbim. Ce efecte are asupra organismului
O nelinişte şi apoi frica inexplicabilă care apare brusc. Cum tratăm atacurile de panică
Acnee
Inflamaţie, noduli, puroi, toate determinate de o banală acnee. Cum o tratăm