"Vrei sa fii vaduva mea?" Adevarul trist din spatele acestei fotografii de nunta

Ultima actualizare: 12-10-2013 06:54
Anton Buslov

Anton Buslov este un astrofizician rus de 29 de ani diagnosticat de medici cu limfom Hodgkin.

In momentul in care medicii i-au dat vestea groaznica, in urma cu cativa ani, acesta se afla intr-o dificultate financiara extrem de mare, fiind nevoit sa apeleze la prieteni.

Nu a gasit insa pe nimeni potent financiar incat sa-i ofere ajutorul de care avea nevoie, astfel ca a facut un apel pe internet, unde a reusit sa stranga initial 100.000 de dolari pentru a se deplasa la New York pentru un tratament inexistent in Rusia la centrul medical universitar Columbia, scrie NY Daily News.

Din nefericire, dupa tratament, medicii i-au explicat ca trebuie sa faca o forma mai agresiva de chimioterapie, care costa intre 300.000 si 900.000 de dolari, o suma uriasa, spre deosebire de salariul sau de profesor de 1000 de dolari pe luna.

Acesta incearca in aceste momente sa stranga suma, apeland din nou la internet. "Incerc sa explic ca vreau sa traiesc, de ce am nevoie sa traiesc", spune acesta.

In 2012, in timp ce se afla la tratament, iar medicii i-au spus ca mai are 18 luni de trait, acesta si-a cerut iubita in casatorie: "Am cerut-o sa fie... vaduva mea, nu sotia mea", Maria acceptand pe loc.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO