VIDEO Momentul uluitor in care o tanara de 16 ani se salveaza de la inec cu ajutorul unui selfie stick, in cateva secunde

Dată publicare: 14-07-2015 12:18
Dată actualizare: 17-07-2015 07:08


tanara inec

Selfie stick-urile au devenit ultima moda pentru amatorii de poze selfie si sunt folosite de mii de tineri. Insa, pentru o tanara, acesta a fost instrumentul care i-a salvat viata de la inec.

O fata de 16 ani din Massachusetts a fost salvata de la inec cu ajutorul unui selfie stick, dupa ce a fost prinsa intr-un val urias in timp ce inota. Tanara s-a dus la plaja impreuna cu tatal ei si s-au aventurat in apa, dar n-a renuntat nicio clipa la batul camerei cu filma, pentru a prinde valurile.

In imaginile surprinse, se vede cum tanara nu a dat drumul deloc la selfie stick, nici cand valurile au acoperit-o si risca sa se duca la fund. Aceasta a reusis sa se tina la suprafata cu ajutorul batului, dar tatal ei a fost salvat de un barbat curajos, care a intotat pana cand l-a adus la tarm.


Erynn Johns, tanara de 16 ani, sustine ca si-a salvat viata cu ajutorul "selfie stick-ului". "Am simtit ca sunt impinsa de un val urias si apoi a venit un alt val, nu mai puteam respira. Am avut noroc cu selfie-stick-ul".

Dupa incident, tanara, impreuna cu tatal ei si surferul care a l-a salvat pe tatal ei, au fost dusi la spital, unde au primit ingrijiri medicale si sunt in afara oricarui pericol.

 


 

Sursa: metro.co.uk


VIDEO PROTVPLUS.RO