VIDEO. Momentul in care in barbat isi impinge iubita intr-o groapa adanca de 3 metri pe care, apoi, o acopera

Ultima actualizare: 18-02-2014 06:59

Un chinez a fost condamnat pentru tentativa de omor, dupa ce si-a impins prietena intr-o groapa adanca de trei metri, pe care apoi a acoperit-o.

Femeia s-a luptat aproape trei zile sa supravietuiasca, pana cand i-a auzit cineva strigatele si i-a venit in ajutor. S-a intamplat intr-o statiune turistica, dar intr-o zona aproape pustie.

In imaginile de la camerele de supraveghere se vede cum individul pregateste capcana pe care o credea mortala. Indeparteaza capacul solid pus deasupra unei gropi adanca de trei metri si o acopera doar cu o foaie de carton.

Apoi, pe o ploaie torentiala, trece pe acolo, tragand-o pe femeie dupa el si o impinge brutal in groapa. Aseaza deasupra capacul si apoi pune si o scandura, cum era la inceput, si fuge.

Femeia a fost gasita dupa aproape 60 de ore. Cineva a auzit-o, intr-un tarziu, strigand dupa ajutor. Era imbracata doar in lenjerie, pentru ca incercase, cu disperare, sa-si faca din haine o franghie, sperand sa poata iesi la suprafata.

Adus in fata anchetatorilor, individul s-a incurcat in declaratii, recunoscand pana la urma ca a incercat s-o omoare ca sa nu-i plateasca o datorie de 100.000 de yuani, adica aproximativ 12.000 de euro. Potrivit politiei, barbatul este dependent de jocurile de noroc.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO