Ce decizie a luat pana la urma tanarul care si-a vazut logodnica sarutandu-se cu un necunoscut, la petrecerea burlacitelor

Dată publicare: 30-09-2016 15:33
Dată actualizare: 03-10-2016 07:02


petrecerea burlacitelor

Logodnicul femeii care a fost filmata in timp ce se saruta cu alt barbat la petrecerea burlacitelor a declarat ca a iertat-o si ca se vor casatori.

Logodnicul Emmei Ayala, Pablo Torres Gandara, in prima faza a anulat nunta, dar dupa ce a fost prinsa cum se saruta cu un alt barbat, in Cancun, Mexic, relateaza Daily Mail

CITESTE SI S-a sarutat cu un necunoscut la petrecerea burlacitelor, iar filmarea s-a viralizat

Cand a iesit alaturi de prietenele ei, pentru a celebra ultimele ei zile de “libertate”, ca femeie necasatorita, ea l-a sarutat pe un tanar pe care, se pare, ca-l cunoscuse acolo.

Clipul, care a ajuns viral, arata un barbat care o apuca pe Emma de talie, in timp ce zambea si o saruta.

Imediat ce clipul a ajuns pe retelele de socializare, familia barbatului a dezvaluit ca nunta s-a anulat, dar se pare ca barbatul a revenit asupra deciziei, iar cei doi se vor casatorit, pana la urma.

Iubitul femeii, Pablo Torres Gandara, a confirmat decizia in presa, spunand ca ca vrea sa lase incidental in urma, dorind sa se casatoreasca si sa traiasca fericiti pana la adanci batraneti.

 

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO